Categorieën
Jongeren Themafeesten

Squid game uitnodigingen

Bij een Squid Game thema feest hoort natuurlijk een mooie uitnodiging! Er zijn verschillende mogelijkheden voor originele squid game uitnodigingen. We geven een aantal voorbeelden, tips en wat inspiratie. Hoe creatief ben jij?

Rondje, driehoekje, vierkantje

Squid game staat in het teken van het rondje, driehokje en vierkantje dat je op verschillende momenten terug ziet in de serie. Zo zie je de figuren voor het eerst in aflevering 1, wanneer de hoofdrolspeler Seong Gi-hun (nummer 456) een uitnodiging krijgt voor de Squid games in de vorm van een visitekaartje. Deze visitekaartjes kun bijvoorbeeld via bol.com kopen. Of als je het leuk vind om creatief te zijn, dan maak je ze zelf met stevig papier en gebruik je de vormen vierkant, rondje en een driehoek.

Inspiratie voor de squid game uitnodiging

Squid game deelnemers

In de Squid Game gaan 456 spelers de strijd aan tegen elkaar, om een prijzenpot met geld te verdienen. Alle deelnemers krijgen witte gympen en een groen/wit trainingspak met daarop hun unieke deelnemers nummer. Geef je gasten elk hun eigen nummer en laat ze deze meenemen. Of maak het nog origineler en druk t-shirts met hun nummer erop.

Koreaanse teksten

Zoals je waarschijnlijk weet is Squid Game een TV-serie van Koreaanse afkomst. Je uitnodigingen kun je nog meer laten opvallen door er enkele Koreaanse boodschappen op te zetten om je vrienden alvast te laten puzzelen. Ga naar Google Translate (Nederlands naar Koreaans) en vul daar je tekst in. Helaas ondersteunen niet alle online kaart ontwerp websites Koreaanse tekens. Deze website lijkt dat wel netjes te doen!

Nederlands

Hallo vriend,
Kom je ook?

Koreaans

안녕, 친구,
너도 참석하니?

Uitnodiging laten maken en bezorgen

Als je zelf geen zin hebt om een uitnodiging te maken, kun je er ook voor kiezen om online een ontwerp te maken en deze te laten bezorgen. Je hebt hier veel websites voor, zoals bijvoorbeeld via Albelli, waarbij je eenvoudig online een ontwerp kan maken.

Voorbeeld teksten

Je bent de gelukkige, je bent geselecteerd voor het squid game thema feest van Martijn op 10 juni om 18:00 uur. Meld je op tijd bij de poorten van Fort Lent, Bemmelsedijk 4, 6663 KZ Nijmegen.

Afmelden kan via +31 612345678

Martijn, 30 jaar

Categorieën
Inspiratie Traktatie

Bijzondere cake: Frikandellen

De frikandel is één van de populairste snacks in Nederland, waarvan we er zo’n 600 miljoen per jaar eten. Nu zijn er mensen die je ’s nachts wakker mag maken voor een frikandel omdat ze zo dol erop zijn.

Tijdens de verjaardag van zo’n frikandellen-fan (of tijdens je eigen verjaardag), kun je natuurlijk deze favoriete snack bestellen of frituren. Maar iets originelers is natuurlijk leuker, neem bijvoorbeeld deze frikandellen cake traktatie die door bakkriebels is geschreven. Valt die in de smaak of kun jij wat originelers bedenken? Laat het ons weten!

Deel jouw traktatie op social media

We vinden het leuk om te zien hoe jullie traktatie is geworden!

#traktatie #vierjeverjaardag #jarig